Carme Comellas

Com és una sessió de coaching amb Cavalls

Aprofita el poder dels cavalls per a conèixer-te millor, assolir els teus objectius i créixer personalment.

sessio de coaching amb Cavalls

El coaching amb cavalls és una aventura de transformació que va més enllà de les paraules. És una experiència única i poderosa que pot ajudar-te a aconseguir un creixement personal i professional significatiu. Si estàs buscant una manera única d’explorar el teu potencial i assolir objectius personals o professionals, llavors el coaching amb cavalls podria ser exactament el que necessites.

Si estàs pensant en provar-ho, és normal que tinguis algunes preguntes sobre còm és o què pots esperar d’aquesta experiència?

En aquesta entrada del blog, explorarem com és una sessió de coaching amb cavalls:

Abans de la sessió: preparant el terreny

Abans de la teva primera sessió, tindràs una consulta amb mi per parlar dels teus objectius o del que vols treballar amb el coaching amb cavalls. Per conèixer també en quin moment vital et trobes.

També t’informaré sobre què cal portar i vestir per sentir-te còmode i segur durant la sessió amb els cavalls.

El dia de la sessió:

El dia de la sessió arribaràs a un entorn tranquil envoltat de natura. Primer m’explicaràs com arribes, en quin moment et trobes, i veurem què et preocupa i quins son els teus reptes i els objectius que vols aconseguir durant el procés o sessió.

Després d’una breu introducció al coaching amb cavalls i el paper dels cavalls en el procés, començarem a entrar al cos, per estar en el present i entrar en “mode cavall”, abans de connectar i començar a treballar amb ells.

L’hora de la veritat: la interacció amb els cavalls 

La part principal de la sessió consistirà en treballar amb cavalls en llibertat. Entraràs en el seu espai, on estan lliures, no porten ni brides ni res.

No cal experiència prèvia amb cavalls, ja que el focus no és muntar-los sinó establir una connexió basada en el llenguatge corporal i l’energia.

El guiaré per a ajudar-te a explorar els teus conflictes i descobrir noves perspectives.

Potser et demani interactuar amb un cavall específic, observar la dinàmica dels cavalls entre ells o observar les reaccions dels cavalls davant els teus moviments i energia.

Els cavalls són animals sensibles que reaccionen a les nostres emocions i conductes subtils. En observar les seves reaccions, pots obtenir un mirall a les teves pròpies maneres de ser i actuar. Potser un cavall es mostra reticent a apropar-se a tu, reflectint alguna inseguretat que tens. O potser un altre cavall et segueix amb confiança, revelant la teva capacitat de lideratge natural.

Després de l’experiència: Integrant l’aprenentatge

Després de treballar amb els cavalls, tindràs un temps per a la reflexió. T’ajudaré a processar l’experiència, explorant les emocions que han sorgit i les connexions que has fet amb els teus objectius inicials. Aquest diàleg obre el camí cap a l’aprenentatge. T’ajudaré a identificar patrons de comportament i descobriràs nous recursos interns per afrontar situacions similars en la teva vida quotidiana.

Pla d’acció: 

Abans de marxar, t’ajudaré a crear un pla d’acció concret. Aquest pla inclourà passos pràctics que pots aplicar en la teva vida diària per consolidar els teus aprenentatges i treballar cap als teus objectius. Pot ser un exercici de respiració per gestionar l’estrès, una nova manera de comunicar-te amb els teus companys de treball o simplement una major consciència de les teves emocions.

 

Un viatge continu: el seguiment

EL coaching amb cavalls no acaba a la sessió. Em posaré en contacte amb tu en els dies següents per veure com t’has sentit en els moments posteriors. Es mou molta energia durant la sessió. També veurem com estàs aplicant les accions que vas dir. Aquest seguiment et manté motivat/da i en el camí cap al teu creixement personal.

Recorda, el teu procés amb cavalls és un procés individual. La teva experiència serà única i dependrà dels teus objectius i la interacció específica amb els cavalls. I cada sessió és única. Mai dos sessions son iguals ni els cavalls interaccionen de la mateixa manera. Dependrà molt de com vinguis i de la teva intenció.

El més important és que estiguis obert/a a aprendre i créixer i que confiïs en el procés. Es important confiar en el procés, sense expectatives pre-establertes.

Com et pot ajudar el coaching amb cavalls:

El coaching amb cavalls pot ajudar-te a:

  • Augmentar l’autoconeixement i l’autoestima
  • Desenvolupar habilitats de lideratge i empoderament
  • Millorar la comunicació i les relacions
  • Treballar en equip i col·laborar de manera més efectiva
  • Ser més creatiu i resolutiu
  • Superar conflictes i gestionar l’estrès
  • Augmentar la teva resiliència i benestar mental
  • Assolir els teus objectius personals i professionals

Espero que aquesta entrada del blog t’hagi ajudat a saber més sobre com és una sessió de coaching amb cavalls. Si tens alguna pregunta, no dubtis a contactar-me.

Si estàs interessat/da en provar el coaching amb cavalls, t’animo a que em contactis, ja sigui per mail o per whatsapp, i t’explico amb més detall.