Carme Comellas

Constel·lacions amb Cavalls

Buscant l’equilibri i l’harmonia

Constel·lacions amb cavalls a la natura

Les constel·lacions amb cavalls a la natura es basen en els principis desenvolupats per Bert Hellinger, i ens serveixen per posar ordre, observant i sentint la situació des d’una altra perspectiva.

Fent visible allò invisible.

 Un espai de creixement i transformació, on descobrir noves perspectives, on alliberar bloquejos emocionals i trobar més harmonia i equilibri.

Per què constel·lacions amb cavalls?

L’entorn natural i els cavalls ajuden les persones a connectar amb els sentiments i les emocions d’una manera més fàcil i més profunda, proporcionant una sensació de seguretat i tranquil·litat molt útil per treballar aspectes emocionals.

Quan entres al seu espai et converteixes en un més de la manada.

Els cavalls són lliures de participar o no a la constel·lació.

Els cavalls, com a éssers molt sensibles i perceptius que són, poden reflectir i respondre a l’energia, les emocions i les dinàmiques presents a l’entorn.

El cavall és un animal que busca sempre l’equilibri i l’harmonia. I reacciona als nostres canvis emocionals, perquè té la capacitat de captar les emocions, les intencions i les energies de les persones, proporcionant una informació neta, sense judicis.

Durant les constel·lacions i a mesura que estem amb els cavalls, podem experimentar canvis emocionals i connexions profundes.

Els cavalls constel·len constantment

Durant una sessió, la interacció amb cavalls genera situacions metafòriques que reflecteixen aspectes de la vida quotidiana, ja sigui a nivell familiar o laboral.

De vegades, assignem als cavalls rols que representen persones o emocions, cosa que ens permet observar aquestes situacions des d’una perspectiva diferent.

Aquest enfocament proporciona un aprenentatge experiencial que seria difícil aconseguir sense la presència dels cavalls. A més, l’entorn natural té un paper clau durant la sessió.

En quins casos ens poden ajudar les constel·lacions amb cavalls?

Les constel·lacions amb cavalls a la natura ens poden ajudar en casos com…

  • Millora de relacions personals o familiars.
  • Explorar desafiaments personals.
  • Clarificació de metes i objectius.
  • Ajuda a la presa de decisions.
  • Identificació de bloquejos o obstacles.
  • Desenvolupament i creixement personal.

 

Què t’emportaràs?

És una experiència que fa canvis a les persones que la viuen.

Gràcies a les constel·lacions amb cavalls pots experimentar alliberament emocional, més acceptació i sensació de benestar.

T’obren la ment, el punt de vista, aportant ordre, claredat i la perspectiva.

Coaching con Caballos - Carme Comellas

El nostre propòsit

AcompanyAR-TE en aquest procés d'autoreflexió i canvi.

Som a Samalús, al costat de La Garriga i Cardedeu, als peus del Parc Natural del Montseny.