Troba el camí

Amb els cavalls t’acompanyarem a assolir els teus objectius:

• Entendre en quin punt et trobes en cada un dels aspectes que formen part de la
teva vida?
• Veure quin és el teu punt de destí, l’estat desitjat, la vida com la vols viure
• Determinar quins canvis es necessiten i marcar objectius per arribar-hi

Els cavalls es mouen i amb la seva interacció es veuen coses que sense ells la persona no pren consciència

Constel·la amb cavalls

Amb la interacció amb els cavalls es creen situacions metafòriques de la vida real, ja sigui del que està passant a casa, escola, relacions personals, etc ...

Tot l'espai es converteix en escenari en el qual el client desplega la seva història. Tots els elements de l’entorn estan inclosos i poden jugar un paper en la sessió.

Als cavalls se’ls assigna rols, ja sigui persones o emocions, i et permet veure-ho des de la distancia, proporcionant un aprenentatge vivencial, que sense els cavalls no podria donar-se.

Ens permet veure una situació des de la distància, amb perspectiva

Coaching amb famílies

El coaching a famílies implica a tots els membres per tal de millorar la situació, ja que el que passa a un d’ells implica a tota la resta, i quan hi ha conflictes, al compartir vivenda, espais, activitats, sentiments, fa que les persones pateixin.

• Identificarem possibles toxines
• Com és la comunicació
• La gestió de les emocions
• Quin paper juga cada persona

Amb el coaching amb cavalls es dona un moment d’intimitat en el que els membres de la família poden ser ells mateixos i gaudir d’aquest espai junts, amb els cavalls i la natura.

Relacions de parella

La parella està formada per dos persones, i com a individus, estan en constant evolució i canvis. Això fa que la parella, constantment s’ha de reajustar i reinventar.

Veurem en quin punt es troba la parella i cap a on vol anar, deixant enrere retrets del que hagi pogut passar en el passat.

La interacció amb els cavalls ens ajudarà a entendre com es comunica la parella, detectar si els objectius de parella coincideixen, per assolir un projecte comú.